Snickeriet

Snickeriet på Byvägen 32

Under olika namn varit verksamt i Undersåker i över 90 år. Idag arbetar bröderna Anders och Tore Mattsson innanför snickeriets väggar, vilket de gjort så länge en snickare i Åre kan minnas.

 Tack vare deras yrkesskicklighet kan vi erbjuda våra kunder allt från trappor och köksinredning till fönsterreparationer och platsbyggda snickerier. 

Trappor

Det är inte många idag som kan tillverka en trappa som vi. Vi gör hela arbetet i vårt snickeri där vi själva väljer ut virket till trappen som sedan genom många arbetsmoment slutligen blir en vacker del av ditt hem

Vi har inga robotar eller datorer i tillverkningen, utan allt görs genom gediget hantverk och med personligt engagemang i varje millimeter. Våra trappor är för dig som vill ha en genuin känsla i ditt hem 

Trappor

Kök

Våra kök byggs i det material du väljer, med de lösningar och funktioner du önskar. De tillverkas av oss i snickeriet, och monteras av oss i ditt hem. 

Önskar du ett kök i massivt trä väljer vi själva ut rätt virke som sedan klyvs, hyvlas och limmas till de skivor som sedan blir till stommar. 

Butiksinredning

Genom ett nära samarbete med kunden kan vi tillverka unik och gedigen inredning till butiker och receptioner.

Inredning

Hittar du inte det du önskar på marknaden? Då bygger vi det åt dig.

Bord, bänkar, garderober och annan förvaring enligt dina önskemål.

Fönster

Vi renoverar dina gamla fönster. Lagar, kittar om dem, byter glas och målar dem. Men är det utom räddning så kan vi tillverka ett nytt med det gamla fönstrets utseende. 

Vi tillverkar enkla fönster med spröjs, kopplade bågar eller med två, och treglas. Dina förutsättningar bestämmer. 

 

Dörrar

Dörrar för just ditt hus

Finns inte den dörren du söker, stämmer inte modulmåtten eller har den inte rätt känsla?

Vi tillverkar dörrar utifrån dina önskemål. Vi tillverkar dörrar som håller för generationer. Vill du veta mer om hur vi bygger dörrar är du alltid välkommen att höra av dig.

SÄNGAR

Iterative step to corporate strategy foster smart way to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace and diversity after successfull job.

Konakta oss

Vi som jobbar med och i snickeriet är

Vi finns på byvägen 32

Välkommen in med dina ideer, ritningar eller renoveringsobjekt.