Jobba hos oss

Snickare i Undersåker

Vi söker just nu snickare och isolerare. Är det du som är vår framtida kollega?

 

Ansök här

Arbetsbeskrivning Isolerare/Byggare

Vi söker dig som är driven, självständig och har ett eget genuint intresse för lågenergihus av naturliga material.

Du kommer vara en del av vårt arbetslag som sysslar med försäljning och installation av träfiberisolering. 

Din främsta roll är att blåsa lösull i projekt och byggnader runt om i Jämtland. Detta innebär en hel del kundbemötande, logistik, kreativitet, ansvar och engagemang. 

Vår vision är att alla hus som byggs i Jämtland ska isoleras på så vis att de binder koldioxid, minimerar spill samtidigt som det ger en god ekonomi och komfort för husets byggare och boende. 

För att nå dit, behöver vi verkligen rätt team! 

Vi värderar erfarenhet och kännedom om olika byggtekniker, körkort C och BE, samt ett kontaktnät inom byggbranchen.

Men viktigast är att du har ett eget driv, nyfikenhet och vill bli bäst! 

När du inte har isolering inbokat på schemat så hoppar du in i något av våra andra arbetslag som byggare. 

 

Om du går igång på det här, och vill vara med på vår resa, hör av dig till mig genom formuläret på vår hemsida!

Arbetsbeskrivning Snickare

Som snickare hos oss kommer du arbeta i ett av våra arbetslag inom nyproduktion av lösvirkeshus, men också renoveringar och tillbyggnader. 

Du ska vara en erfaren byggnadsarbetare som är engagerad och driven, du känner stolthet över ditt hantverk och vill fortsätta att utvecklas och prova nya tekniker och material

Du skall älska att vara en del av ett team. Du kan lika gärna jobba tillsmans med andra som på egen hand. Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och handleda lärlingar till yrkesskicklighet. 

Du värdera verkligen en god arbetsmiljö, en härlig gemenskap, genuina material och äkta hantverk. 

Om du är den jag beskrivit, och är taggad på ett nytt jobb, hör av dig till mig genom att fylla i formuläret på vår hemsida!

Hoppas vi ses!

Hej! Mitt namn är Olle och driver Undersåkers snickeri

Jag älskar livet som företagare, att ha möjlighet att själv välja vilka projekt vi ska ta oss an och i vilken riktning vi vill vara med att ta byggbranschen.

Undersåkers Snickeri AB växer och utvecklas och därför behöver vi fler snickare. Samtidigt ökar efterfrågan på hållbara och energieffektiva sätt att isolera och därför behöver vår nya verksamhet Åre Träfiber isolerare. Vi inriktar oss nu på att bli en given samarbetsparter i byggbranschen för hållbara material och lösningar.

Jag söker dig med erfarenhet och engagemang, som gillar att jobba i team samtidigt som du tar eget ansvar. Om du längtar efter att få vara med och bidra till en hållbarare byggbransch genom att jobba i ett litet lokalt företag i Åredalen, då kommer du gilla att jobba med oss.

/Olle Sundemo

 

Olle Sundemo

VD, Ekonomi, KMA